Meni
Košarica

Ipotools Blog RSS Feed

Ipotools 04 Dec 1 74
Pri varjenju obstaja več vrst poškodb, ki so pogoste, a se jim je mogoče izogniti z ustrezno zaščitno opremo in varnostnimi ukrepi. Ipotools ponuja vrsto izdelkov, ki so namenjeni zmanjšanju tveganja za te poškodbe. Poškodbe očiFlash Burn (vari..
Ipotools 21 Nov 0 1252
Opredelitev varjenjaVarjenje je obsežen proces, ki se nanaša na združevanje dveh materialov. Čeprav se pogosto nanaša na kovine, se lahko nanaša tudi na druge materiale, vključno s plastiko in lesom. Raznolikost materialov zahteva različne varilne ..
admin1 12 Apr 2 4259
MIG MAG varjenje – Izbira žice?Pri obločnem varjenju z MIG/MAG varilnimi aparati se kot dodajni material uporablja varilna žica, ki se med varjenjem zlije z varjencem in tako poskrbi močno povezavo. MIG/MAG varilne žice se nahajajo na kolutih in se..
20 Oct 2 3398
Plazemski rezalnikiPlazemski rezalnik je naprava, s katero lahko s pomočjo ustvarjenega obloka režemo različne kovine. Takšne naprave se uporabljajo v različnih področjih. Plazemski rezalniki postajajo vse bolj priljubljeni tudi za domačo rabo, sa..
admin1 04 Feb 1 7615
Preverite kaj vse je možno zvariti z našim varilnim aparatom MIG-250. V video navodilih so prikazane nastavitve aparata s katerimi vam bo uspelo zvariti vse to, kar je nam. Več si lahko ogledate na našem youtube kanalu.MIG-250 unboxing in priklop a..
17 Sep 1 5840
Kakovostni in ugodni puhalniki in sesalniki listja GartenXLVsi GartenXL puhalniki so narejeni iz visoko kakovostnih materialov. Z zanesljivim motorjem, kvalitetnimi nastavki in močnim ogrodjem so prava izbira za nakup! Bencinski puhalniki za listje..
06 Sep 0 1998
Ali kupujete novo vzmetnico? Pozor, teh stvari ne smete spregledati!Ko se odločate za nakup nove vzmetnice, je pomembno izbrati pravo vrsto in velikost ležišča, ki vas ne bo le zapeljalo v spanec, temveč bo poskrbelo tudi za pravilen položaj telesa..
20 Jun 1 3688
V vročih poletnih dneh je premagovanje vročine vse večji izziv, ki ga ljudje vse pogosteje rešujemo z nakupom klimatske naprave. V prijetno ohlajenem prostoru bo vaša produktivnost boljša, kakovost bivanja bo prijetnejša, spanec pa bo lažji in globji..
29 Apr 0 4011
Ste ravno pred nakupom nove vzmetnice? Ker je na tržišču izbira vzmetnic velika, vam bomo spodaj predsavili različne tipe, razlike med njimi, ter na kaj je potrebno biti pozoren ob nakupu Vzmetnica s spominsko penoSpominska pena je bila prvotno r..
01 Apr 1 8141
Po dolgi in hladni zimi se približujejo sončni in toplejši dnevi. Pomlad je idealen čas, da obnovimo našo trato, ki je po mrzli zimi vse prej kot zelena in gosta. Vsak si želi imeti lepo in popolno pokošeno travo, vendar pa vzdrževanje trave velja za..
26 Mar 0 2229
Nakup savne je lažji in ugodnejši kot ste si predstavljali!Ali ste vedeli, da redna uporaba savne zmanjša tveganje za pojav demence in Alzheimerjeve bolezni? Savnanje ne vpliva samo fizično na človeka, temveč ima tudi duševno in čustveno korist. Z ..
22 Feb 0 2622
Visokokakovostni ergonomski stoli HÅG so razviti in izdelani na Norveškem, v sodelovanju s priznanimi oblikovalci, njihova izdelava pa temelji na obsežnih raziskavah o trendih dela in ergonomiji sedenja. Norveško podjetje HÅG je znano po tem, da se z..
Prikazujem 1 do 12 od 21 (2 strani)