Led trakovi so priljubljena možnost za ureditev osvetljave v vašem domu, pisarni, trgovini ali drugih prostorih. Največja prednost LED osvetljave je energijska varčnost ter neskončne možnosti namestitve, saj so LED trakovi gibljiv svetlobni element. Izvedete lahko prav vsako idejo, npr. Osvetlitev ogledala v kopalnici, osvetlitev razstavnih polic, stopnišč in še in še, zato se prepustite vaši domišljiji in ustvarjajte.

Katero bravo LED traku izbrati?

Ko se odločate za nakup LED traku je potrebno vedeti kje ga boste namestili, kako močno svetilnost in vidljivost potrebujete, ter se nato odločiti za eno od spodaj naštetih opcij.

Nevtralno bela barva

Nevtralno bel LED trak ima temperaturo v kelvinih med 3500K in 4500K. Nevtralno bela svetloba ima od vseh naštetih najboljšo svetilnost in je najbolj podobna dnevni svetlobi. LED trak z nevtralno belo osvetlitvijo priporočamo za uporabo v vseh prostorih kjer potrebujete močno svetlobo in dobro vidljivost npr. v pisarnah, delavnicah. Manj priporočljiva je uporaba v dnevni sobi oz. sobi kjer gledate televizijo, saj zna biti svetloba zaradi intentivnosti moteča.

Oglejte si izdelek - https://www.ipotools.si/LED-trak-nevtralno-bel-SMD5050-Lumi


Hladno bela barva

LED trak s hladno belo bravo ima temperaturo v kelvinih med 5000K in 6000K. Za razliko od nevtralno bele barve ima svetloba rahel modri odtenek. V kolikor želite maksimalno svetlost je hladno bela barva še malce bolj močna v primerjavi z nevtralno belo, vendar prikaže malce manj točno sliko o barvah predmetov, ki jih osvetljuje. Hladno bel LED trak priporočamo za uporabo v kopalnicah, na hodnikih kjer bo dajala občutek kristalne vidljivosti ali pa za zunanjo osvetlitev balkonov ali teras, saj hladno bela svetloba ne privlači mrčesa.

Oglejte si izdelek - https://www.ipotools.si/LED-trak-hladno-bel-SMD5050-Lumi


Toplo bela barva

Na skrajno desnem spektru se nahaja topla bela barva, ki ima med 2700K in 3000K. Ima rumenkast odtenek in je podobna svetlobe klasičnih žarnic. Priporočljiva je uporaba v bivalnih prostorih kot so spalnica, dnevna soba ali kuhinja, saj je svetloba zelo prijazna očem. Toplo bel LED trak ima sicer slabšo svetilnost kot ostala dva odtenka barve.

Oglejte si izdelek - https://www.ipotools.si/LED-trak-toplo-bel-SMD5050-Lumi


RGB večbarvni LED trakovi

Za popestritev vaših prostorov so na voljo tudi RGB LED trakovi, pri katerih lahko poljubno izbirate med različnimi barvnimi osvetlitvami. RGB LED trak je idealna izbira za ustvarjanje zanimivih videzov osvetlitve, saj lahko določene predele osvetlite z modro, rdeče, zeleno ali pa drugo poljubno barvo, ter tako ustvarite moderen in atraktiven videz. Izbirate lahko tudi med različnimi vzorci osvetljevanja, od hitrega utripanja do počasnega menjavanja med barvami in še veliko več.

Oglejte si izdelek - https://www.ipotools.si/LED-trak-RGB-večbarvni-SMD5050-Lumi


Prednosti osvetljave z LED trakovi

Takojšnja osvetlitev: LED trak bo takoj ob vklopu zasvetil s polno močjo, kar je velika prednost pred varčnimi sijalkami, ki rabijo čas, da dosežejo polno svetilnost

Prihranek: LED trakovi porabijo bistveno manj elektrike kot navadne žarnice. Njihova življenska doba je več kot 50 tisoč ur, kar pomeni uporabo več kot 12 let, če bi trak svetil pol dneva na dan.

Neskončno možnosti: LED trakovi so gibljiv svetlobni element, kar pomeni, da z njimi lahko ustvarjate praktično vse, od ustvarjanja napisov do osvetlitve vašega balkona, terase, ostalih bivalnih prostorov, stopnišč, ogledal in mnogo več.

Oglejte si našo ponudbo LED trakov in dodatne opreme na spodnji povezavi. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na info@ipotools.si, ali pa nas pokličite na 040-794-477.

https://www.ipotools.si/razsvetljava/LED-trakovi-in-dodatki​​​​​​​